✈️ GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND EN BELGIË ✈️

Let op:
Vanwege omstandigheden met betrekking tot COVID-19 kan er een kleine vertraging optreden in de levering van je bestelling. We werken er achter de schermen hard aan om ervoor te zorgen dat we je bestelling binnen de aangegeven levertijd kunnen leveren. Dank voor je begrip.

 

Bestelling en levering

Science Factory is opgericht voor échte science liefhebbers. In de eerste plaats hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Maar daarnaast willen we onze producten aan kunnen bieden tegen een zo laag mogelijke prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier naar jou toesturen kunnen wij enorm besparen op transport- en opslagkosten. Dit zorgt ervoor dat we je een lage prijs kunnen bieden en de verzendkosten van onze artikelen voor eigen rekening kunnen nemen. De keuze om direct vanuit de leverancier te verzenden brengt een iets langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent. De gemiddelde levertijd van onze producten naar Nederland en België bedraagt 7-12 dagen. 

Verzendkosten

Wij nemen de verzendkosten van onze producten wereldwijd volledig voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% gratis bij jou afgeleverd; hier is geen minimale bestelwaarde voor nodig.

Gratis artikelen

Voor (gratis) promotionele artikelen gelden afwijkende voorwaarden. Voor producten die je gratis kunt bestellen rekenen we €6,95 verzendkosten.

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Dan kun je 7 dagen per week contact met ons opnemen.

Waar ben je naar op zoek?